Σεισμοσ Κρητη : Χανιά: Το εντυπωσιακό "Peftasteri / 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη.

Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ.

Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Î'αγγέλης Î
Î'αγγέλης Î"ιακουμάκης from www.newsit.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο .

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου στο ηράκλειο κρήτης.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο.

4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Σεισμός 4,6 ρίχτερ στην Κρήτη
Σεισμός 4,6 ρίχτερ στην Κρήτη from www.newsit.gr
4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε .

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο .

Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Σεισμός 4,6 ρίχτερ στην Κρήτη
Σεισμός 4,6 ρίχτερ στην Κρήτη from www.newsit.gr
Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου στο ηράκλειο κρήτης. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ.

Στην περιοχή καταγράφονταν σεισμοί εδώ και καιρό. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου 2021 μεγέθους 5,8 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο . Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη αιφνιδίασε και τους σεισμολόγους, που ναι μεν περίμεναν σεισμό, αλλά όχι τόσο μεγάλο. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς .

Σεισμοσ Κρητη : Χανιά: Το εντυπωσιακό "Peftasteri / 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη.. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της άρβης στο ηράκλειο κρήτης, όπως ανακοίνωσε . 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Εκατοντάδες κάτοικοι από το αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά θα περάσουν τη νύχτα σε σκηνές καθώς . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το .